Web Hosting
Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    2

    Exclamation jHackGuard problem

    installed the plugin jHackGuard on site with Joomla 2.5.8. after activating the plugin site can not boot (loaded just a blank page). What's the problem?

  2. #2
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    At home
    Posts
    908

    Default

    Most probably, you have an extension that has unsecured input which has been blocked by jHackGuard. I'd advise you to check out the ErrorLog files in your Joomla root folder and to try disabling all of your extensions one by one until you find out which one is causing the issue. Then, please update this thread and we'll do our best to assist you further.

  3. #3
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    2

    Default

    site running on the local machine with Apache, but hosted in the internet does not work. What server settings can affect the operation?

  4. #4
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    At home
    Posts
    908

    Default

    I am afraid that there are numerous reasons for such issues. Are you getting any error messages and are there any lines in the PHP error log once you try to start the site from your hosting account?

  5. #5
    Join Date
    May 2013
    Posts
    13

    Default

    Try and delete the extension manually and then rename the plugin/system/jhackguard.php to something like jhackguard.php.bak. Then you'll get your site bak then try to disable all plugins, then reinenable jhackguard. Then enable other plugins one by one. This will help figure out the faulty extension. Also do check your error logs on cpanel.web hosting

  6. #6
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    1

    Default

    i also could not install the plugin for 2.5 gives me the error
    Error! Could not find a Joomla! XML setup file in the package.

  7. #7
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    At home
    Posts
    908

    Default

    I have just tested the download and managed to install jHackGuard without any issues at all. Please check whether you've downloaded the correct plugin version. I think that you're trying to install the 1.5 version on a 2.5 website and that's what causes the error.

Similar Threads

  1. jHackGuard & JDownloads Problem
    By Ex-0 in forum Joomla Extensions
    Replies: 4
    Last Post: 12-07-2012, 06:23 AM
  2. jHackGuard problem with site's images
    By mareluna in forum Joomla Extensions
    Replies: 3
    Last Post: 09-10-2012, 02:09 PM
  3. Jhackguard FTP problem
    By Ceesdu in forum Joomla Extensions
    Replies: 3
    Last Post: 05-01-2012, 10:11 AM
  4. Replies: 1
    Last Post: 10-06-2011, 07:41 AM
  5. jHackGuard problem
    By rishard in forum Joomla Extensions
    Replies: 0
    Last Post: 04-08-2011, 06:44 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •